Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Полазак у школу ђака првака
Полазак у школу ђака првакаПоводом поласка у први разред Градска општина Црвени Крст је свим ђацима првацима у 7 основних школа на својој територији поделила пригодне поклоне.
IN MEMORIAM Др Лелица Костић
IN MEMORIAM   Др Лелица КостићДр Лелица Костић, бивша председница градске општине Црвени Крст и актуелни одборник СРС у Скупштини ове општине, данас је изненада преминула у 57. години живота, за време посете болесном оцу у Доњем Комрену.
Нови контејнери за стаклену амбалажу
Нови контејнери за стаклену амбалажуЈавно комунално предузеће Медијана донирало је данас градској општини Црвени Крст 10 специјалних посуда за стаклену амбалажу. Примопредају су обавили генерални директор ЈКП Медијана Братислав Вучковић и председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић. Ова "звона" као и остале специјалне посуде за различите врсте отпада у многоме ће допринети очувању човекове околине рекао нам је, између осталог, професор Милутиновић постављајући прву посуду у дворишту основне школе "Иво Андрић".
Посета Пернику
Посета ПерникуСредином јула месеца делегација градске општине Црвени Крст, предвођена председником Скупштине општине Зораном Стојковићем, посетила је Перник град у југозапандном делу Републике Бугарске. У разговорима са обласном администрацијом Перника иницирана је сарадња на развоју заједничких пројеката што је прихваћено од стране Ирене Соколове мачелнице округа и њених најближих сарадника. Делегација из Србије присуствовала је отварању нове ватрогасне станице у овом граду и том приликом Зоран стојковић је обавио разговор са Румјаном Бачваровом, потпредседницом Владе и Министарком полиције Републике Бугарске. Договорена је узвратна посета делегације Области Перник која ће уследити почетком септембра месеца.
Делегација општине у посети Ћустендилу
Делегација општине у посети ЋустендилуЗоран Стојковић председник Скупштине градске општине Црвени Крст са сардницима посетио је бугарску општину Ћустендил. Први контакт и размена информација одвијали су се током прославе "Дана трешње" традиционалног празника Ћустендила као регије са највећом производњом овог воћа у Републици Бугарској. Делегације двеју општина, овом приликом, разговарале су о могућој сарадњи, размени искустава у култури и привреди. Делегација из Србије обишла је овом приликом Бању и хотел у власништву општине који представља пример пословног ангажовања локалне самоуправе.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине