Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Учионица у природи за миљковачке малишане
Учионица у природи за миљковачке малишанеУ дворишту ош "Лела Поповић" у Миљковцу данас је свечано отворена "Учионица на отвореном" за коју је општина Црвени Крст обезбедила потребну документацију а средствима предузећа НИС радове обавило удружење грађана "Прави корак". Предиван велики летњиковац са тематским баштама и засадом, који ће бити од велике користи ученицима и професорима када то временске прилике дозвољавају, отворили су директорка школе Драгна Ђорђевић и председник општине проф.др Мирослав Милутиновић.
Скупштина општине усвојила буџет за 2015.
Скупштина општине усвојила буџет за 2015.22. по реду заседање општинског парламента у овом сазиву одржано је данас у великој сали. Најважније тачке дневног реда биле су Одлука о буџету и Планови уређења и изградње те одржавања комуналне инфраструктуре. Већином гласова присутних одборника скупштина је усвојила сва документа. На самом почетку седнице одборницу су потврдили мандат свом новом колеги Зорану Ристићу након чега је председник општине проф.др Мирослав Милутиновић поднео извештај о досадашњем раду.
Веће градске општине Црвени Крст усвојило нацрт буџета за 2015.
Рад ОпштинеВеће општине Црвени Крст је на данашњој седници усвојило НАЦРТ ОДЛУКЕ О БУЏЕТУ ЗА 2015. годину и упутило га на јавну расправу до седнице Скупштине општине која би требало да се одржи 15. децембра 2014. године. Све примедбе и сугестије слати на маил: info@gocrvenikrst.rs или доставити лично.
Јавни увид у Извештај о стртешкој процени утицаја на животну средину
Јавни увид у Извештај о стртешкој процени утицаја на животну срединуГрадска општина Црвени Крст позива све заинтересоване грађане и правна лица да изврше јавни увид у документ "Извештај о стратешкој процени утицаја на животну средину Плана детаљне регулације аеродрома Константин велики у Нишу. Увид се може обавити од 02. до 31. 12. 2014.г. у просторијама Управе за планирање и изградњу у ул. Генерала Транијеа 10 или у канцеларији бр. 14 градске општине Црвени Крст у времену од 11:00 до 12:00 часова. Јавна расправа о овом документу одржаће се 22. јануара 2015. г. у сали ЈП Завод за урбанизам (7. Јули 5) са почетком у 11:00 часова.
Општина донирала рачунаре клиници за кардио-хирургију
Општина донирала рачунаре клиници за кардио-хирургијуКлиници за кардио-хирургију Клиничког центра Ниш, која ће свечано бити отворена данас, прошлог петка је градска општина црвени крст донирала рачунарску опрему. Др. Драгану Милићу, директору ове клинике, опрему је уручио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине