Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Завршени радови на чесми и фонтани у Медошевцу
Завршени радови на чесми и фонтани у МедошевцуНа окретници у Медошевцу је синоћ одржана свечаност поводом завршетка радова на чесми и фонтани и уређивања околног простора у организацији удружења грађана "Прави корак" и уз помоћ Градске општине Црвени Крст.
Наставак изградње канализације у Горњем Комрену
Наставак изградње канализације у Горњем КомренуСа циљем да се постигне договор око наставка изградње секундарне канализационе мреже у Горњем Комрену данас је одржан састанак у општини Црвени Крст којим је председавао проф.др Мирослав Милутиновић председник општине а присуствовали су и представници ЈКП "Наисус", Управе за пољопривреду и развој села и представници житеља овог насеља.
Пријем за "вуковце"
Пријем за "вуковце"У великој сали градске општине Црвени Крст данас је уприличен пријем најуспешнијих ученика 7 основних школа. 47 "вуковаца", 7 ученика генерације и један спортиста генерације награђени су пригодним књигама након чега им је председник општине проф. др Мирослав Милутиновић честитао на постигнутим резултатима и пожелео успех у даљем школовању.
Промене на челу општине
Промене на челу општинеНакон што је досадашњи председник општине Дарко Булатовић поднео оставку због одласка на другу дужност јуче је на седници Градске општине Црвени Крст обављен је избор председника општине, Скупштине и чланова општинског Већа.
Нови председник општине је Мирослав Милутиновић, доктор економских наука, док ће Скупштину у наредном периоду водити Предраг Рајковић.
Почела реконструкција Прибојске
Почела реконструкција ПрибојскеСкидањем коловозног слоја јуче је започета тотална реконструкција Прибојске, једне од најважнијих саобраћајница у градском делу општине Црвени Крст. На дужини од око шест стотина метара обавиће се ископ, замена свих инсталација и коначно асфалтирање и пуштање у рад ове улице. За радове је издвојено 50 милиона даинара из буџета града Ниша.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине