Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Трка за срећније детињство
Трка за срећније детињствоУ организацији градског одбора Црвеног крста, Савеза за рекреативни спорт и савеза за школски спорт а под покровитељством града Ниша и градске општине Црвени Крст у нишкој Тврђави је 28. октобра одржана "Трка за срећније детињство", манифестација у оквиру обележавања Дечије недеље.
ИЦТ - Форум 2014
ИЦТ - Форум 2014Од 14. до 16. октобра у Нишу је одржан међународни скуп из области информационо-комуникационих технологија који је на једном месту, у хотелу Тами резиденс, окупио привреднике, научне раднике и образовне и пословне институције. Са 53 рада у научно-стручном делу скупа представило се стотину учесника из 12 земаља а скуп је подржала и градска општина Црвени Крст.
Нова истраживања на "Хумској чуки"
Нова истраживања на "Хумској чуки"Археолошки институт из Београда и градска општина Црвени Крст партнерски реализују пројекат истраживања локалитета Хумска чука. Ово веома значајно налазиште из Бубањско-хумске групе датира из периода енеолита (млађег бронзаног доба) т.ј. око 4500 - 4000 година пре нове ере. "Бубањ и Хум са још пар локалитета у Бугарској и Румунији у многоме може да допринесе изучавању развоја људске цивилизације у праисторији" - казао нам је археолог Александар Булатовић - руководилац истраживања на Хумској чуки.
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће воде
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће водеПошто су обављене опсежне анализе вода данас су се, у згради на булевару 12. фебруар, састали представници Института за јавно здравље Дома здравља и режијских одбора сеоских водовода са председником градске општине Црвени Крст проф.др Мирославом Милутиновићем. На састанку је договорено да се обави хиперхлорисање водовода и чишћење резервоара у Рујнику, Лесковику, Хуму, Крављу и Паљини.
Мала пијаца у Медошевцу
Мала пијаца у МедошевцуДанас су у центру Медошевца постављене прве тезге за излагање и продају пољопривредних производа чиме је у овом нишком насељу успостављена права мала пијаца. Овај пројекта заједнички су реализовале градске општина Црвени Крст и Управа за пољопривреду и развој села града Ниша.
Постављању тезги присуствовали су председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић и начелник Управе за пољопривреду и развој села Саша Стоиљковић.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине