Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Пресе за брикете школи у Миљковцу
Пресе за брикете школи у МиљковцуОсновној школи "Лела Поповић" из Миљковца, прошлог петка уручене су две пресе за брикетирање папира и отпадног агроматеријала. Наиме, удружење грађана "Каменица" и челни људи општине, предвођени председником проф.др Мирославом Милутиновићем, обишли су једну од најстаријих школа у овом делу Србије и са циљем заштите животне средине али и енергетске ефикасности ученицима и директорки уручили овај поклон.
Породица Тодоровић добила помоћ општине
Породица Тодоровић добила помоћ општинеГрадска општина Црвени Крст наставила је, на основу одлуке Већа, да помаже најугроженијим породицама са своје територије. Овог петка руководство општине, на челу са председником проф.др Мирославом Милутиновићем, обишло је породицу Тодоровић која живи на граници егзистенције. У трошној кући Тодоровићи немају воде а струја им је искључена пре годину и по дана, оцијална помоћ једва да је довољна да се прехране.
Помоћ општине најугроженијима
Помоћ општине најугроженијимаУ овим тешким временима солидарност је веома важна и градска општина Црвени Крст не штеди своја средства када су најугроженији у питању. Тако је, овога пута општина издвојила средства за набавку основних животних намирница и кућне хемије за две породице. Једна од њих су Јефтићи из насеља Ратко Јовић. Ова породица издржава се само од социјалне помоћи а председник општине проф.др Мирослав Милутиновић, поред хране и средстава за хигијену, уручио је најмлађим Јефтићима и школски прибор.
2. фестивал технике, науке и информатике
2. фестивал технике, науке и информатикеПод покровитељством града Ниша и градске општине Црвени Крст у машинској школи "15. мај" прошле недеље је одржан други по реду Фестивал технике, науке и информатике. Италија и Индија, земља која има више од два милиона научно-техничких установа, биле су ове године земље домаћини фестивала а њихови амбасадори били су присутни на отварању. Учесници су били ученици и студенти техничких школа и факултета а приказана су најновија достигнућа из поменутих области.
Јавна расправа о предлогу буџета општине за 2016.г.
Јавна расправа о предлогу буџета општине за 2016.г.Градска општина Црвени Крст позива све заинтересоване грађане, институције, установе, удружења и групе грађана да учествују у обликовању буџета за наредну 2016. годину. Наиме, Служба за буџет и финансије општине у сарадњи са општинским Већем, Скупштином и Управом израдила је Предлог буџета за наредну годину и овај документ Вам пружа на увид и мишљење.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине