Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Помоћ у храни за најугроженије
Помоћ у храни за најугроженијеАкција "Председник на вашем прагу" настављена је и ове недеље расподелом пакета помоћи у храни за најугроженије слојеве становништва градске општине Црвени Крст. Овога пута екипа општине, на челу са председником проф.др Мирославом Милутиновићем, обавила је поделу 110 пакета са основним животним намирницама становницима насеља Шљака и Бранко Бјеговић. Наредна подела помоћи обавља ће се, према социјалној карти, на руралном подручју.
Европско првенство у каратеу за младе и сениоре
Европско првенство у каратеу за младе и сениоре13. Европско првенство у ЈКА Шотокан каратеу за младе и ветеране одржано је од 20. до 23. маја у Нишу. На првенству је учетсвовало 1450 такмичара из 24 државе међу којима и такмичари из Немачке, Енглеске, Холандије, Израела, Русије, Данске, Азербејџана, Италије, Шпаније као и свих земаља из окружења.Са градом као покровитељем, општином Црвени Крст и другим спонзорима првенство је организовао млади нишки карате клуб "Бушидо НБ" који је за само 4 године рада успео да направи чак 12 репрезентативаца наше земље.
Казухиро Савада гост општине Црвени Крст
Казухиро Савада гост општине Црвени КрстГрадска општина Црвени Крст угостила је Јапанца Казухира Саваду председника Светске ЈКА Шотокан карате асоцијације, који у нашем граду борави на 13. Европском првенству у каратеу за младе и ветеране. Председник општине, која је била спонзор овог шампионата, проф.др Мирослав Милутиновић примио је господина Саваду и захвалио му што је издвојио време да буде његов гост али да пре свега подржи једно овакво такмичење. У част овог сусрета председник Милутиновић је господину Савади уручио златник са ликом цара Константина и сувенире са симболима општине.
Пријем за шахисте
Пријем за шахистеПрошлог петка председник општине проф. др Мирослав Милутиновић угостио је четворо младих шахиста који су постигли велики успех на. недавно одржаном, турниру у Крагујевцу. Наиме, три сребрне и једна бронзана медаља коначан су биланс учешћа наших такмичара на 10. кадетском првенству Србије одржаном од 30. априла до 08. маја 2016.г. Општина је финансијски помогла одлазак и деветодневни боравак наших такмичарау Крагујевцу.
Рибљи котлић - Трнава 2016
Рибљи котлић - Трнава 2016"Рибљи котлић - Доња Трнава 2016" други пут по реду одржан је протеклог викенда под покровитељством градске општине Црвени Крст у организацији Станише Рајковића. Ова својеврсна кулинарска промоција рибље чорбе и јела од рибе окупила је ове године тридесетак такмичара што је дупло више од претходне. Манифестацију је отворио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић који је и уручио признања највештијим кулинарима.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине