Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
ИЦТ - Форум 2014
ИЦТ - Форум 2014Од 14. до 16. октобра у Нишу је одржан међународни скуп из области информационо-комуникационих технологија који је на једном месту, у хотелу Тами резиденс, окупио привреднике, научне раднике и образовне и пословне институције. Са 53 рада у научно-стручном делу скупа представило се стотину учесника из 12 земаља а скуп је подржала и градска општина Црвени Крст.
Нова истраживања на "Хумској чуки"
Нова истраживања на "Хумској чуки"Археолошки институт из Београда и градска општина Црвени Крст партнерски реализују пројекат истраживања локалитета Хумска чука. Ово веома значајно налазиште из Бубањско-хумске групе датира из периода енеолита (млађег бронзаног доба) т.ј. око 4500 - 4000 година пре нове ере. "Бубањ и Хум са још пар локалитета у Бугарској и Румунији у многоме може да допринесе изучавању развоја људске цивилизације у праисторији" - казао нам је археолог Александар Булатовић - руководилац истраживања на Хумској чуки.
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће воде
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће водеПошто су обављене опсежне анализе вода данас су се, у згради на булевару 12. фебруар, састали представници Института за јавно здравље Дома здравља и режијских одбора сеоских водовода са председником градске општине Црвени Крст проф.др Мирославом Милутиновићем. На састанку је договорено да се обави хиперхлорисање водовода и чишћење резервоара у Рујнику, Лесковику, Хуму, Крављу и Паљини.
Мала пијаца у Медошевцу
Мала пијаца у МедошевцуДанас су у центру Медошевца постављене прве тезге за излагање и продају пољопривредних производа чиме је у овом нишком насељу успостављена права мала пијаца. Овај пројекта заједнички су реализовале градске општина Црвени Крст и Управа за пољопривреду и развој села града Ниша.
Постављању тезги присуствовали су председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић и начелник Управе за пољопривреду и развој села Саша Стоиљковић.
У току радови на уређењу атарског пута у Доњем Комрену
У току радови на уређењу атарског пута у Доњем КомренуПредседник градске општине Црвени Крст проф. др Мирослав Милутиновић обишао је данас, са својим сарадницима, Доњи Комрен где су у току радови на уређењу атарских путева. Ови послови обављају се на основу споразума и заједничког пројекта општине и Управе за пољопривреду и развој села града Ниша.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине