Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Волонтери из 13 земаља гости ГОЦК
Волонтери из 13 земаља гости ГОЦКПредседник градске општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић и председник скупштине Предраг Рајковић угостили су јуче учеснике пројекта "Лето у Топоници. "Чувари животне средине" из волонтерског кампа младих из Грчке, Француске, Босне и Херцеговине, са Кубе и још 9 земаља, заједно са својим домаћинима из НВО "Кобре", учествоваће овог лета у заједничком пројекту.
Поплава у Доњем Комрену
Поплава у Доњем КомренуНакон невремена и обилних падавина који су погодили Ниш и околину у недељу 27. јула руководство општине Црвени Крст и стручне службе обишли су Доњи Комрен. У овом насељу дошло је до изливања Хумског потока и фекалне канализације који су поплавили више десетина кућа, дворишта и економских објеката.
Одлука о избору најповољнијег понуђача за набавку грађевинског материјала
КонкурсиКомисија за јавне набавке је оценила да је понуда понуђача, „КОПАОНИК“ А.Д. Београд, ПЦ Ниш, најповољнија понуда и дала предлог председнику Градске општине Црвени Крст као наручиоцу, да донесе одлуку о избору најповољније понуде и да као најповољнијег понуђача за набавку грађевинског матерјала за потребе Градске општине Црвени Крст у 2014. години, бр. 404-781/2014-02 од 25.06.2014. године, означи понуђача, „КОПАОНИК“ А.Д. Београд, ПЦ Ниш, и додели Уговор о јавној набавци понуђачу „КОПАОНИК“ А.Д. Београд, ПЦ Ниш.
Завршени радови на чесми и фонтани у Медошевцу
Завршени радови на чесми и фонтани у МедошевцуНа окретници у Медошевцу је синоћ одржана свечаност поводом завршетка радова на чесми и фонтани и уређивања околног простора у организацији удружења грађана "Прави корак" и уз помоћ Градске општине Црвени Крст.
Наставак изградње канализације у Горњем Комрену
Наставак изградње канализације у Горњем КомренуСа циљем да се постигне договор око наставка изградње секундарне канализационе мреже у Горњем Комрену данас је одржан састанак у општини Црвени Крст којим је председавао проф.др Мирослав Милутиновић председник општине а присуствовали су и представници ЈКП "Наисус", Управе за пољопривреду и развој села и представници житеља овог насеља.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине