Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
1. годишњи концерт КУД "Буклија" из Трупала
1. годишњи концерт КУД "Буклија" из ТрупалаПротеклог викенда у Трупалу је одржан први годишњи концерт кутурно-уметничког друштва "Буклија" чиме је на најлепши могући начин прослављен први рођендан под покровитељством општине Црвени Крст. Више од 300 посетилаца могло је да ужива у двочасовном програму народних игара и песама који су поред КУД "Буклија", састављеног од 70 чланова из два ансамбла, приредили и гости из школског хора и ансамбла народних игара и песама "Мозаик" из Ниша.
11. Светосавски турнир у шаху
11. Светосавски турнир у шахуУ ош "1. мај" у Трупалу јуче је одржан 11. по реду Светосавски турниш у шаку за кадете и омладинце градске општине Црвени Крст. Турнир је, као и ранијих година, организовао Шаховски савез општине, домаћин је био ШК "Раднички" из Трупала а покровитељ општина Црвени Крст. Учешће је узело 32. такмичара у шест категорија а најбољи су награђени пехарима, медаљама и пригодним поклонима.
Скупштина одржала 32. заседање
Скупштина одржала 32. заседање32. по реду седница Скупштине градске општине Црвени Крст одржана је у великој сали а на дневном реду била су два важна документа: Извештај о извршењу општинског буџета за 2015.г. и План генералне регулације дела градске општине Црвени Крст 3. фаза. Оба документа усвојена су на поменутој седници с тим да је постојала примедба на План генералне регулације у делу који третира саобраћајницу непосредно поред Чамурлије.
Први божићни рејтинг турнир у шаху ГОЦК
Први божићни рејтинг турнир у шаху ГОЦКОд 15-17 јануара у Дечијем културно-образовном центру у парку "Чаир" одржан је Први божићни рејтинг турнир у шаху градске општине Црвени Крст. Организатор, Шаховски клуб глувих и наглувих "Комрен", организовао је овај турнир на веома високом нивоу а општина је обезбедила значајан фонд награда.Сандра Петковић, директорка Дечијег центра била је изванредан домаћин а турнир је отворио општински већник Бранко Ђорђевић.
Пријем за припаднике МУП
Пријем за припаднике МУПМенаџмент градске општине Црвени Крст, на челу са председником проф.др Мирославом Милутиновићем, примило је данас представнике Полицијске управе Ниш предвођене др. Љубишом Здравковићем. Професор Милутиновић је истакао да је сарадња са полицијском испоставом Црвени Крст и Управом уопште изузетна те да је безбедност наших суграђана на веома високом нивоу. У знак добре сарадње и захвалности за постигнуте резултате на очувању безбедности имовине и грађана, као и ранијих година, општина је наградила најбољег припадника ове полицијске испоставе. Ручни сат из руку председника општине примио је Мирослав Станков, школски полицајац који брине о четири средње и две основне школе.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине