Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Трнавски котлић 2015
Трнавски котлић 2015Ове суботе Доњом Трнавом ширили су се мириси "ђаконија" од рибе и дивљачи. У десетак котлића и исто толико "тигања" вредне руке пуне знања али и импровизације и сопственог печата припремале су гурманлуке надмећући се за наслов најбољег на првом скупу одржаном у овом месту градске општине Црвени Крст. Манифестацију је на високом нивоу организовало удружење "Соко" а председник општине проф.др Мирослав Милутиновић отворио је догађај у својству поровитеља и пожелео учесницима срећу а победу оном најбољем.
Скупштина усвојила Завршни рачун за 2014. годину
Скупштина усвојила Завршни рачун за 2014. годинуОпштински "парламент" у актуелном сазиву заседао је прошлог петка 27. пут по реду. На овој седници усвојена је Одлука о завршном рачуну општине за 2014. годину, подржана је иницијатива грађана за промену граница општине и прихваћена иницијатива да се приступи Савету скупштина градова и општина југо-источне Србије.
Песнички Миљковац Љубе Станојевића
Песнички Миљковац Љубе СтанојевићаФестивал поезије младих - Песнички Миљковац Љубе Станојевића - Смотра младих и неафирмисаних песника одржана је прошлог петка, десети јубиларни пут у овом месту градске општине Црвени Крст. И овога пута организатор је био Нишки културни центар, покровитељ општина а домаћин ош "Лела Поповић" у Миљковцу.
Стручни жири ове године је направио преседан и уместо једног победника изабрао петоро младих песника којима ће, као награда, заједничка збирка песама бити штампана 2016. године.
Председник примио КК "Бушидо НБ" и челнике Карате савеза Србије
Председник примио КК "Бушидо НБ" и челнике Карате савеза СрбијеКаратисти клуба "Бушидо НБ", њихови родитељи и тренери били су јуче гости Градске општине Црвени Крст где их је примио председник проф.др Мирослав Милутиновић. За само две године постојања и рада овај клуб је израстао у веома трофејну масовну спортску организацију која се може похвалити да је изнедрила репрезентативце Србије у овој племенитој вештини. Колики су успеси и значај овог клуба показује и чињеница да је гост општине јуче био и председник Карате конфедерације Србије Оливер Томић.
25. међународна изложба паса у Тврђави
25. међународна изложба паса у ТврђавиПрошле недеље је у нишкој Тврђави одржана 25. по реду међународна изложба паса на којој је пријављено више од 450 паса у 110 раса. Организатор ове предивне манифестације, која је пре свега повод за дружење љубитеља најбољег човековог пријатеља и животиња уопште, је Кинолошко друштво "Нишава" из Ниша а покровитељ Градска општина Црвени Крст. Изложбу је отворио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић а љубимцима, који су дошли из Словачке, Мађарске, Румуније, Бугарске, Турске, Босне и Херцеговине, Македоније судило је 10 судија.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине