Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Чишћење дела насеља "Шљака"
Чишћење дела насеља "Шљака"Градска општина Црвени Крст много енергије улаже на заштити и очувању животне средине својих грађана и није новост да су акције уперене на чишћењу дивљих депонија и потпуној промени намене тих простора. Тако је и у насељу Шљака где је где је годинама стварана дивља депонија а постојао је и импровизовани канал за одвод отпадних вода из домаћинстава. Акцијом менаџмента општине урађено је полагање канализационих цеви великог профила, тампонирање и санација терена те чишћење и одвоз смећа са овог простора. Након тога су урађене бетонске стазе а у припреми је постављање мобилијара и изградња игралишта. Немаром локалног становништва овај простор је поново затрпан смећем па је општина Црвени Крст у сарадњи са компанијом СББ овог викенда започела нову акцију чишћења и одвоза смећа. Акцију је обишао председник општине проф.др Мирослав Милутиновић који је нагласио да ово неће бити једини заједнички пројекат са СББ као друштвено одговорном фирмом.
Меморијални фудбалски турнир "Гумени и Педа"
Меморијални фудбалски турнир "Гумени и Педа"Други по реду меморијални турнир "Гумени и Педа" у великом фудбалу отворен је ове суботе на терену у Комрену. Турнир, који се игра у част двојице некадашњих фудбалера из овог краја, отворио је заменик председника општине Црвени Крст Данијел Станковић који је рекао да ће општина као генерални покровитељ настојати да се ово такмичење одржава дуго година. Учешће на турниру, поред домаћина, узеле су екипе: ФК "Стеван Ништицки" из Лесковика, ФК "Клисура" из Клисуре, ФК "Раднички" из Трупала и школа фудбала "Шампион Наис".
Наставак сарадње са Домом здравља
Наставак сарадње са Домом здрављаУ петак 05.08.2016. године у 09:00 часова у просторијама Градске општине Црвени Крст одржан је састанак руководства Градске општине Црвени Крст и представника Дома здравља и Герантолошког центра Ниш.
11. Куп у великом фудбалу у Мезграји
11. Куп у великом фудбалу у МезграјиУ четвртак 28.07.2016. године у 16:00 часова на терену ФК "Пролетер" у Мезграји свечано је отворен XI Куп у великом фудбалу Градске општине Црвени Крст.
Куп ће трајати до 31.07.2016. год. Дневно се играју по две утакмице. Покровитељ Купа је ГО Црвени Крст, а организатор и реализатор је ФК "Пролетер" Мезграја.
Oдржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст
Oдржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст25.07.2016. године у 12 часова, у просторијама Градске општине Црвени Крст је одржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст. Скупштина је констатовала престанак мандата одборнику Дарку Булатовићу због подношења оставке. Такође је донета Одлука о потврђивању мандата одборника Скупштине Градске општине Црвени Крст Зорана Тасића са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине