Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Одржан 3. Ролер-слалом куп "Ниш 2014"
Одржан 3. Ролер-слалом куп "Ниш 2014"Трећи по реду Ролер-слалом куп "Ниш 2014" у организацији Скијашког клуба Ниш одржан је овог викенда у нишкој тврђави.
Овај модификовани скијашки слалом али на ролерима дисциплина је коју најчешће упражњавају скијашки клубови у летњим месецима и међународног је карактера. У име покровитеља градске општине Црвени Крст куп је отворио већник Данијел Станковић који је уручио и награде најуспешнијим малишанима.
Краљевски љубимац Ниша
Краљевски љубимац НишаПод покровитељством градске општине Црвени Крст а у организацији Воркшоп медиа из Београда у суботу је одржана манифестација "Краљевски љубимац Ниша". Нишка тврђава тога дана била је премала да прими све малишане али и оне старије са њиховим љубимцимана догађај који је свечано отворио начелник општинске Управе Властимир Петровић. Поред ревије љубимаца и избора најлепшег власници су могли да сазнају више о здрављу и бризи о љубимцима и науче ношто ново о заједничком животу са својим малим пријатељима.
Представљени резултати пројекта "Сврљижанка"
Представљени резултати пројекта "Сврљижанка"У великој сали градске општине Црвени Крст данас су представљени резултати пројекта "Сврљишко јагње и белмуж" носиоца општине Сврљиг и партнера градских општина Црвени Крст, Нишка Бања i Савски венац као и две општине из Италије и Немачке.Поред партнера на пројекту презентацији, коју је отворио председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић, присуствовали су и пољопривредници са територије свих општина, чланови новоформиране задруге "Сврљижанка" која ће припрема ти и пласирати овај бренд јединствен у свету!
10. Сеоске олимпијске игре ГОЦК
10. Сеоске олимпијске игре ГОЦКЈубиларне 10. по реду Сеоске олимпијске игре градске општине Црвени Крст одржане су прошле суботе у Горњој Трнави. Учешће је узело 20 од укупно 26 месних самоуправа а такмичило се скоро 500 учесника пријављених у више од 100 екипа. Игре је отворио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић у присуству великог броја гледалаца и званица из јавног и спортског живота. Укупни победник ових игара је Доња Трнава а победници по дисциплинама учествоваће на државним ОСИС 20. септембра у качареву код Панчева.
Најављене 10. Сеоске олимпијске игре
Најављене 10. Сеоске олимпијске игреЈубиларне 10. по реду Сеоске олимпијске игре градске општине Црвени Крст најављене су на данашњој конференцији за новинаре. Домаћин овог догађаја спортско-рекреативног карактера, који се одржава у суботу 06. септембра, биће Горња Трнава а до сада се пријавило више од 350 такмичара у 9 женских и 10 дисциплина за мушкарце.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине