Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstdarko bulatovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Почела реконструкција Прибојске
Почела реконструкција ПрибојскеСкидањем коловозног слоја јуче је започета тотална реконструкција Прибојске, једне од најважнијих саобраћајница у градском делу општине Црвени Крст. На дужини од око шест стотина метара обавиће се ископ, замена свих инсталација и коначно асфалтирање и пуштање у рад ове улице. За радове је издвојено 50 милиона даинара из буџета града Ниша.
Обележен почетак НАТО агресије на СРЈ
Обележен почетак НАТО агресије на СРЈОпелом свим жртвама и полагањем венаца на спомен-обележја испред зграде Универзитета јуче је обележен 24. март дана када су НАТО снаге отпочеле агресију на СРЈ. Венце су, поред родбине и пријатеља трагично настрадалих нишлије, положили представници града Ниша, нишавског управног округа, Војске Републике Србије, Министарства унутрашњих послова и других организација и удружења.
Екипе Дома здравља у Крављу и Миљковцу
Екипе Дома здравља у Крављу и МиљковцуТимови здравствених радника нишког Дома здравља радили су овог викенда у Крављу и Миљковцу. Мештанима ових села градске општине Црвени Крст обављали су превентивне прегледе, мерење крвног притиска, нивоа шећера и масти у организму а мобилни тим обилазио је непокретне и слабо покретне пацијенте.
Улица 29. новембар у Поповцу
Улица 29. новембар у ПоповцуУ току су припреме за асфалтирање улице 29. новембар у Поповцу. Земљани радови су завршени, током недеље се стартују асфалне базе и очекује се коначно да мештани Поповца, који живе у овој улици, добију нову и модерну саобраћајницу. Радове је обишао председник општине Црвени Крст Дарко Булатовић који је најавио наставак радова на изградњи и поправци улица на територији своје општине.
Настављен пројекат уређења атарских путева
Настављен пројекат уређења атарских путеваНа основу заједничког програма Управе за пољопривреду и развој села града Ниша и гррадске општине Црвени Крст настављена је реализација пројекта уређења атарских путева. Овога пута рађене су пољопривредне трасе у атару села Хум а , како нам је рекао начелник Управе Саша Стоиљковић, ове године ће се урадити још 7 километара оваквих путева на територији Црвеног Крста.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине