Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Јавни увид у План обилазне пруге
Јавни увид у План обилазне пругеГрадска општина Црвени Крст обавештава сва заинтересована правна и физичка лица да је у току јавни увид у План генералне регулације обилазне пруге на подручју града Ниша. Увид у планску документацију може се обавити у Управи за планирање и изградњу, улица Генерала Транијеа 10, канцеларија 14, сваког радног дана од 8-12 часова, све до 09. маја 2016. године. Све примедбе и сугестије у писаној форми могу се доставити на већ поменутој адреси.
2. КИК Бокс ревија- Трофеј Ниша
2. КИК Бокс ревија- Трофеј НишаДруга по реду КИК Бокс ревија, под називом "К1 Трофеј Ниша", одржана је јуче на спосртском терену у насељу Ратко Јовић пред неколико стотина љубитеља ове вештине. Борци дава нишка али и клубова из Врања, Владичиног Хана, Зајечара и Крагујевца показали су све лепоте ове борилачке вештине и оправдали очекивања гледалаца. организатор ревије био је КИК Бокс клуб "Наисус" а генерални покровитељ градска општина Црвени Крст.
Јавни увид у планове генералне регулације
Јавни увид у планове генералне регулацијеОбавештавамо грађане Градске општине Црвени Крст села Поповац, Медошевац, Трупалe, Вртиште и Горња Топоница, као и све заинтересоване грађане, да ће се спровести рани јавни увид за израду планова Плана генералне регулације подручја градске општине Црвени Крст- четврта фаза југ и Плана генералне регулације подручја градске општине Црвени Крст- четврта фаза запад.
Излагање материјала на рани јавни увид за израду Планова одржаће се у трајању од 15 дана, од 12.04.2016. године до 26.04.2016. године у згради Управе за планирање и изградњу, ул. Генерала Транијеа бр. 10 у Нишу;

Поклони за бебу Рашића
Поклони за бебу РашићаПрву бебу рођену с почетка пролећа обишли су данас уметници Друштва "Слава, директорка Дечијег културног центра Сандра Петковић и председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић. Оваква одлука донета је у марту месецу када је друштво "Слава" одржало још једну у низу манифестација "Сретења" тога дана у Рујнику. Наиме на први дан пролећа решено је да се дарива прва беба која је тада рођена у нишком породилишту. Била је то малена Василија Рашић из Малошишта.
Радови у Хумској улици
Радови у Хумској улици35 милиона динара вредни радови на Хумској улици у насељу Бранко Бјеговић приводе се крају. У оквиру припрема и земљаних радова ова улица добила је најсавременију инфраструктуру почев од канализационе, преко водоводне па све до комуникационе. На овај начин биће решени вишедеценијски проблеми мештана овог краја а ова улица биће једна од најбољих на градском подручју општине Црвени Крст. Радове је данас обишло руководство општине на челу са председником проф.др Мирославом Милутиновићем.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине