Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Почео 10. фудбалски Куп општине "Мезграја 2015"
Почео 10. фудбалски Куп општине "Мезграја 2015"Јубиларни 10. по реду фудбалски Куп градске општине Црвени Крст свечано је отворен јуче у Мезграји у организацији ФК "Пролетер" из овог места а под покровитељством локалне самоуправе. Турнир је отворио већник Бранко Ђорђевић а до недеље 26. јула, када се игра финални сусрет, надметаће се, поред домаћина, "Раднички" из Трупала, "Вртиште", "7. јули" из Великог Дреновца, "Младост" из Лалинца и "Сечаница".
Одржана презентација пројекта "САНЕ" и сертификација
Одржана презентација пројекта "САНЕ" и сертификацијаРезултати пројекта Социјалне асистенције путем суседског искуства "САНЕ" презентован је у градској општини Црвени Крст. Овај пројекат реализован је средствима ИПА фонда а у оквиру програма прекограничне сарадње између Републике Бугарске и Републике Србије. Поред општине Црвени Крст партнери су били и ГО Нишка Бања, Сврљиг, Алексинац и Соко Бања.Више од тридесет наших суграђана едуковано је за асистенцију старим и болесним лицима на семинарима у Соко Бањи и Бугарској а око 40 наших суграђана добиђе њихову помоћ у првпј фази овог пилот-пројекта.
Одигран први меморијални турнир у "Вуцину" Част
Одигран први меморијални турнир у "Вуцину" ЧастПротеклог викенда одигран је први меморијални шаховски турнир за кадете и омладинце у част преминулог шаховског радника града Ниша Вукашина Митића - Вуце. Овај турнир одигран је у ресторану Електронског факултета а учешће су узели млади са територије града Ниша. Турнир је отворио проф.др Мирослав Милутиновић, председник градске општине Црвени Крст која је помогла организацију. Непосредни организатор био је шаховски клуб Раднички из Трупала уз помоћ Шаховског савеза града Ниша.
Представљена трећа фаза Плана генералне регулације
Представљена трећа фаза Плана генералне регулацијеДанас је представљена трећа фаза Плана генералне регулације градске општине Црвени Крст која захвата подручја Чамурлије, Горње Топонице, викенд насеља Делнице, део Трупала, Вртиште код Чамурлиског пута и део Поповца. Пред пуном салом заинтересованих грађана и представника правних субјеката презентацију су обавили урбанисти из Завода за урбанизам и Управе за планирање и изградњу града Ниша.
Обављено насипање улица
Обављено насипање улицаОдлуком општинског Већа одобрена су средства за насипање појединих улица гребаним асфалтом. Наиме ради се о улицама које након атмосферских падавина постају скоро непроходне за наше суграђане. Данас је обављено насипање улице Ратарске и прилаза улици Ђачкој а радове је обишао председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић са сарадницима. У плану је да се у наредном периоду обави насипање и појединих улица у насељу Бранко Бјеговић.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине