Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Међународни Дан планете обележен чишћењем
Међународни Дан планете обележен чишћењемМеђународни Дан планете Земље 22. април у градској општини Црвени Крст обележен је радно. Наиме, данас је почело чишћење дивље депоније у дворишту старе џамије у Шуматовачкој улици. Иако земљиште припада Мешихату исламске заједнице у Србији руководство општине је одлучило да сопственим средствима финансира овај пројекат како би својим суграђанима животну средину учинили здравијом и безбеднијом за живот.
10 музилица за општинске фармере
10 музилица за општинске фармереПројекат "Сврљижанка", у оквиру кога се врши брендирање сврљишког јагњета и белмужа, приводи се крају. У оквиру пројекта чији је носилац Сврљиг формирана је задруга чији су чланови и фармери са територије општине Црвени Крст. Јуче је њих десет добило апарате за мужу крава које им је свечано уручио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић.
Крштење Рома у цркви св. Илије
Крштење Рома у цркви св. Илије41. припадник Националне заједнице Рома који живе на територији општине Црвени Крст, трећег дана Васкрса крстио се у храму светог Илије у Доњем Комрену. Била је ово идеја нашег суграђанина Радета Вучковића, новинара, публицисте и песника, подржана од стране старешине цркве из Доњег Комрена оца Јована. За овај свети чин кумство је прихватио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић који је својим "кумчићима" пожелео пуно доброг здравља среће и радости.
Отворена канцеларија ЦЗСР "Свети Сава"
Отворена канцеларија ЦЗСР "Свети Сава"Након општина Пантелеј и Палилула и градска општина Црвени Крст добила је своју канцеларију центра за социјални рад "Свети Сава". У присуству градоначелника проф.др Зорана Перишића, директора Зорана Јовића, председника општине проф.др Мирослава Милутиновића данас је и званично почела са радом испостава ове установе у којој ће наши суграђани моћи да остваре своја права из области социјалне заштите.
Општина обележила Међународни дан спорта
Општина обележила Међународни дан спортаТакмичењима у шаху, пикаду, стрељаштву и стоном тенису запослени у Управи општине Црвени Крсг обележили су јуче Међународни дан спорта. Овај дан се одлуком УН од ове године обележава у целом свету а у част одржавања првих модерних Олимпијских игара одржаних у Атини 1896. године.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине