Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Руководство општине са ђацима "првацима"
Руководство општине са ђацима "првацима"Руководство градске општине Црвени Крст, на челу са председником проф.др Мирославом Милутиновићем, боравило је данас у ош "Иво Андрић", највећој основној школи на подручју општине. Председник Милутиновић је поздравио малишане, њихове родитеље и учитеље и пожелео им срећан и успешан почетак новог периода у њиховом детињству, након чега су малишанима уручени пригодни поклони.
Реконструкција коловоза у Миљковцу
Реконструкција коловоза у МиљковцуОвих дана грађевинска механизација налази се у Миљковцу где се врши реконструкција коловоза на свим саобраћајницама. Ове реконструкције, које се раде из програма редовног одржавања градске општине Црвени Крст, трају читаве сезоне како на сеоском тако и на градском подручју. "Оно што је важно јесте да је на селу поред атарских путева битна и добра мрежа модерних саобраћајница како за одвоз и довоз летина тако и за саме агро-техничке радове који се на њиви обављају" рекао нам је између осталог проф.др Мирослав Милутиновић председник општине.
Очишћена дивља депонија у Доњем Комрену
Очишћена дивља депонија у Доњем КомренуСредствима општине Црвени Крст и механизацијом ЈКП Медијана очишћена је дивља депонија у Атару Доњег Комрена. На тај начин омогућен је наставак реализације пројекта уређења атарских путева који је договорен између председника општине проф.др Мирослава Милутиновића и градске Управе за пољопривреду и развој села.
Договорене интервенције на водоводу Врело
Договорене интервенције на водоводу ВрелоНа захтев председника општине Црвени Крст проф.др Мирослава Милутиновића данас је у великој сали одржан састанак са мештанима Веле Поља и Горње Трнаве, који већ 8 дана немају воду, и представницима ЈКП Наисус.После жучне али конструктивне расправе, ма иницијативу предедника Милутиновића, стручна екипа ће са мештанима обићи цевовод како би отклонила кварове и обезбедила снабдевање Веле Поља.
Велепољски водовод у застоју - обезбеђена вода за пиће
Велепољски водовод у застоју - обезбеђена вода за пићеВећ шести дан мештани Веле Поља су без воде. Како кажу стручњаци из ЈКП Наисус воде има у резервоарима али се због лоше постављене мреже у систему стварају ваздушни "џепови" који спречавају проток. Председник општине проф.др Мирослав Милутиновић је од Црвеног крста обезбедио 4 тоне флаширане воде за пиће која је јуче отпремљена у Веле Поље а очекује се и слање цистерни са пијаћом водом.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине