Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Велепољски водовод у застоју - обезбеђена вода за пиће
Велепољски водовод у застоју - обезбеђена вода за пићеВећ шести дан мештани Веле Поља су без воде. Како кажу стручњаци из ЈКП Наисус воде има у резервоарима али се због лоше постављене мреже у систему стварају ваздушни "џепови" који спречавају проток. Председник општине проф.др Мирослав Милутиновић је од Црвеног крста обезбедио 4 тоне флаширане воде за пиће која је јуче отпремљена у Веле Поље а очекује се и слање цистерни са пијаћом водом.
Извесно решење проблема Домова Културе
Извесно решење проблема Домова КултуреГодинама нагомилавани рачуни за електричну енергију и комуналне услуге запретили су да "затворе" Домове културе и друге јавне објекте у селима општине Црвени Крст. На иницијативу председника општине проф.др Мирослава Милутиновића данас је одржан састанак са представницима Савета грађана и Управе за комуналну делатност, енергетику и саобраћај, са циљем да се пронађе решење које ће задовољити све стране.
Нишки пољопривредници у "Топлици"
Нишки пољопривредници у "Топлици"У организацији Управе за пољопривреду и развој села града Ниша прошле недеље је педесетак произвођача, међу којима чак 30 из Црвеног Крста, обишло своје колеге у Топличком крају. Посебно интересовање воћара изазвао је обилазак једне савремене винарије и виногорја са 35 хектара нових али и традиционалне аутохтоне врсте "Прокупац".
"Дан за шљиву" - Удружења Воћар Хум
"Дан за шљиву" - Удружења Воћар ХумУ организацији удружења Воћар из Хума прошле суботе је у овом месту организована манифестација "Дан за шљиву" подржана од стране програма Fruits & berries Краљевине Данске и градске општине Црвени Крст. Поред представљања досадашњих успеха присутни су могли да сазнају најновије трендове у развоју воћарске производње.
На помолу решење за захтеве Медошевчана
На помолу решење за захтеве МедошевчанаНа иницијативу мештана Медошевца у организацији градске општине Црвени Крст данас је одржан састанак са представницима Дирекције за јавни градски саобраћај и Управе за комуналне делатности града Ниша. Договорено је да општина покрене иницијативу ка граду како би се превазишле разлике а Мештани овог градског насеља добили квалитетан и брз градски превоз.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине