Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Актуелно о пољопривреди
Актуелно о пољопривредиПредставници Управе за пољопривреду и развој села, ратари, комбајнери и надлежни људи општине састали су се јуче у просторијама Црвеног Крста како би се договорили око пројеката и радовакоји ће се реализовати у наредном периоду. главне теме разговора биле су: предстојећа жетва стрног жита, уређење атарских путева, одводњавање пољопривредног земљишта и конкурси ра пољопривредне произвођаче.
Огроман успех каратиста КК Бушидо НБ
Огроман успех каратиста КК Бушидо НБПрошле суботе Соко Бања је била домаћин школског државног првенства у каратеу. 38 ученика основних школа са територије општине Црвени Крст, који вежбају у КК Бушидо НБ, кренуло је на ово такмичење и оданде се вратило са чак 36 медаља. Био је то повод да их прими проф. др Мирослав Милутиновић председник општине која помаже рад овог клуба а помогла је и одлазак ових малишана у Соко Бању.
Представници општине на Дану пешачења у Јагодини
Представници општине на Дану пешачења у ЈагодиниОве суботе Јагодина је била домаћин манифестације "Дан пешачења" коју годинама успешно организује Савез за рекреативни спорт Србије. Циљ ове активности је промоција здравог начина живота и промоција лепота различитих крајева земље. Ове године је учешће узело више стотина "пешака" из целе земље, од Суботице до Лепосавиће, а пешачили су и представници градске општине Црвени Крст.
Одржан Ролер куп у Тврђави
Одржан Ролер куп у ТврђавиПрви у овогодишњем календару Ролер-федерације Србије Ролер-куп одржан је овог петка у нишкој тврђави у организацији клуба "Оксиџен" и под покровитељством градске општине Црвени Крст. Више десетина малишана, узраста од 4 до 12, година возило је на полигону специјално направљеном за једну овакву врсту такмичења које пре свега служи омасовљавању овог спорта и дружењу малишана. Спорт и рекреација као циљ овакве манифестације у потпуности су испуњени, рекла нам је Јована Коцић већница ГО Црвени Крст.
Приближимо се пацијентима
Приближимо се пацијентимаИ овог лета наставља се акција нишког Дома здравља иницирана од стране градске општине Црвени Крст. Наиме, лекарске екипе ове здравствене установе обилазе сеоска насеља на територији Црвеног Крста, посебно она која немају своје здравствене амбуланте, и обављају превентивне лекарске прегледе и разговоре са мештанима. Ове активности посебно су упућене слабо покретљивим и непокретним пацијентима а овог викенда лекари су обишли Миљковац и Палиграце.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине