Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Oдржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст
Oдржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст25.07.2016. године у 12 часова, у просторијама Градске општине Црвени Крст је одржана 4. седница Скупштине Градске општине Црвени Крст. Скупштина је констатовала престанак мандата одборнику Дарку Булатовићу због подношења оставке. Такође је донета Одлука о потврђивању мандата одборника Скупштине Градске општине Црвени Крст Зорана Тасића са изборне листе Александар Вучић – Србија побеђује.
Обавештење за спортске колективе
Обавештење за спортске колективе Обавештавамо Вас, да своје програме (План рада са финансијским трошковником, сатницом и планом тренинга) редовних активности за 2017. годину, требате доставити најкасније до 15. августа , на писарници Градске општине Црвени Крст у два примерка, како би благовремено сагледали могућност финансирања Ваших манифестација и уједно испланирали средства у Буџету ГО Црвени Крст за 2017. годину.
Изабрани извршни органи општине
Изабрани извршни органи општинеСкупштина градске општине Црвени Крст, на свом другом заседању, одлучивала је о избору органа извршне власти. Гласовима 18 од укупно 21 одборника одлучено је да и у наредном мандату председник општине буде проф. др Мирослав Милутиновићдок је за заменика председника изабран досадашњи већник Данијел Станковић. Након избора нови-стари председник професор Милутиновић захвалио је одборницима на указаном поверењу и поднео експозе о плановима за наредни период.
Помоћ за угрожене категорије становништва
Помоћ за угрожене категорије становништваАкција "Председник на прагу суграђана" настављена је ове недеље уручивањем помоћи члановима организације слепих и слабовидих суграђана. Председник градске општине Црвени Крст проф. др Мирослав Милутиновић јуче је примио председника међуопштинске органицације Савеза слепих Ненада Раденковића и и Јордана Ивановића председника Савета за рад са особама са инвалидитетом градоначелника Ниша.
Обновљено извориште "Пештер"
Обновљено извориште "Пештер"У близини Бање Топило, на делу Церјанске пећине који се налази на територији општине Црвени Крст, налази се каптажа "Пештер". Овај захват пијаће воде, који је у мораском систему, плављен је протеклих година и скоро десет година није у употреби. Пројектовањем стручњака из ЈКП Наисус, и радом овог предузећа који је са седам милиона динара финансиран од града Ниша реконструисана је каптажа капацитета 30 до 80 литара у секунди.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине