Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Комеморација
КомеморацијаУ недељу 28. септембра у 57. години живота после краће и тешке болести преминуо је Предраг Рајковић председник Скупштине градске општине ЦРвени Крст. Комеморативном скупу присуствовали су чланови породице преминулог, његове колеге, сарадници и пријатељи. О предрагу Рајковићу говорили су председник општине проф.др Мирослав Милутиновић и директор Југоистока Дарко Булатовић.
Светски Дан срца
Светски Дан срцаСветски Дан срца установљен је 2000. године са циљем да се људима широм света пошаље порука да болести срца и крвних судова, као водећи узрочници смрстних исхода, односе 17,3 милиона живота сваке године. Ове године овај дан обележава се под слоганом "У срцу здравља" а обележавању се прикључила и градска општина Црвени Крст у сарадњи са Институтом за јавно здравље Дома здравља Ниш.
Одржан 3. Ролер-слалом куп "Ниш 2014"
Одржан 3. Ролер-слалом куп "Ниш 2014"Трећи по реду Ролер-слалом куп "Ниш 2014" у организацији Скијашког клуба Ниш одржан је овог викенда у нишкој тврђави.
Овај модификовани скијашки слалом али на ролерима дисциплина је коју најчешће упражњавају скијашки клубови у летњим месецима и међународног је карактера. У име покровитеља градске општине Црвени Крст куп је отворио већник Данијел Станковић који је уручио и награде најуспешнијим малишанима.
Краљевски љубимац Ниша
Краљевски љубимац НишаПод покровитељством градске општине Црвени Крст а у организацији Воркшоп медиа из Београда у суботу је одржана манифестација "Краљевски љубимац Ниша". Нишка тврђава тога дана била је премала да прими све малишане али и оне старије са њиховим љубимцимана догађај који је свечано отворио начелник општинске Управе Властимир Петровић. Поред ревије љубимаца и избора најлепшег власници су могли да сазнају више о здрављу и бризи о љубимцима и науче ношто ново о заједничком животу са својим малим пријатељима.
Представљени резултати пројекта "Сврљижанка"
Представљени резултати пројекта "Сврљижанка"У великој сали градске општине Црвени Крст данас су представљени резултати пројекта "Сврљишко јагње и белмуж" носиоца општине Сврљиг и партнера градских општина Црвени Крст, Нишка Бања i Савски венац као и две општине из Италије и Немачке.Поред партнера на пројекту презентацији, коју је отворио председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић, присуствовали су и пољопривредници са територије свих општина, чланови новоформиране задруге "Сврљижанка" која ће припрема ти и пласирати овај бренд јединствен у свету!

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине