Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
26. седница Скупштине општине
26. седница Скупштине општинеУ великој сали градске општине Црвени Крст данас је одржана 26. седница скупштине којом је председавао нови председник Зоран Стојковић. Већином гласова присутних одборника донета је Одлука о акционом плану запошљавања за општину Црвени Крст. Начелник Управе упознао је одборнике и са планом активности везаним за промену граница општине.
Општинска Скупштина добила председника
Општинска Скупштина добила председникаНакон шест месеци општински парламент Црвеног Крста добио је и свог председника. Наиме, због трагичне смрти дотадашњег првог човека Скупштине Предрага Рајковића седницама је председавао његов заменик Горан Милосављевић да би на последњој 25. седници био изабран досадашњи заменик председника општине Зоран Стојковић.
Заседао општински парламент
Заседао општински парламентСкупштина градске општине Црвени Крст заседала је данас како би констатовала оставку одборника Дарка Булатовића. У складу са законским прописима на Булатовићево место дошао је Зоран Стојковић одборник са листе СНС-ПСС-ПС-БК.
Одржана 23. седница Скупштине општине
Одржана 23. седница Скупштине општинеДанас је одржано 23. по реду заседање Скупштине Градске општине Црвени Крст у актуелном сазиву. Одборници су дали позитивно мишљење на Програм развоја града за 2015. годину као и Програм уређења и изградње градског грађевинског земљишта. Такође и обављен и избор председника и чланова општинске изборне комисије.
Обележена 73. годишњица пробоја логораша
Обележена 73. годишњица пробоја логорашаНа данашњи дан пре тачно 73 године велика група логораша кренула је голим рукама на стражаре и бодљикаву жицу. 105 логораша успело је да се докопа слободе из "Лагера Ниш", како су га називали окупатори у другом светском рату, што је био невиђени преседан храбрости и слободарства у тадашњој поробљеној Европи. Тим поводом данас је у логору на Црвеном Крсту служен помен жртвама и полагање венаца на спомен обележје.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине