Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће воде
Дефинисане активности на обезбеђивању здраве пијаће водеПошто су обављене опсежне анализе вода данас су се, у згради на булевару 12. фебруар, састали представници Института за јавно здравље Дома здравља и режијских одбора сеоских водовода са председником градске општине Црвени Крст проф.др Мирославом Милутиновићем. На састанку је договорено да се обави хиперхлорисање водовода и чишћење резервоара у Рујнику, Лесковику, Хуму, Крављу и Паљини.
Мала пијаца у Медошевцу
Мала пијаца у МедошевцуДанас су у центру Медошевца постављене прве тезге за излагање и продају пољопривредних производа чиме је у овом нишком насељу успостављена права мала пијаца. Овај пројекта заједнички су реализовале градске општина Црвени Крст и Управа за пољопривреду и развој села града Ниша.
Постављању тезги присуствовали су председник општине Црвени Крст проф.др Мирослав Милутиновић и начелник Управе за пољопривреду и развој села Саша Стоиљковић.
У току радови на уређењу атарског пута у Доњем Комрену
У току радови на уређењу атарског пута у Доњем КомренуПредседник градске општине Црвени Крст проф. др Мирослав Милутиновић обишао је данас, са својим сарадницима, Доњи Комрен где су у току радови на уређењу атарских путева. Ови послови обављају се на основу споразума и заједничког пројекта општине и Управе за пољопривреду и развој села града Ниша.
Комеморација
КомеморацијаУ недељу 28. септембра у 57. години живота после краће и тешке болести преминуо је Предраг Рајковић председник Скупштине градске општине ЦРвени Крст. Комеморативном скупу присуствовали су чланови породице преминулог, његове колеге, сарадници и пријатељи. О предрагу Рајковићу говорили су председник општине проф.др Мирослав Милутиновић и директор Југоистока Дарко Булатовић.
Светски Дан срца
Светски Дан срцаСветски Дан срца установљен је 2000. године са циљем да се људима широм света пошаље порука да болести срца и крвних судова, као водећи узрочници смрстних исхода, односе 17,3 милиона живота сваке године. Ове године овај дан обележава се под слоганом "У срцу здравља" а обележавању се прикључила и градска општина Црвени Крст у сарадњи са Институтом за јавно здравље Дома здравља Ниш.

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине