Градска Општина Црвени Крст Ниш - Вест
Навигација
 
Линкови
pitaj predsednika

konkursi

komisija

javni poziv

 
Последњи албумПредседникБања Топило
album crvenii krstmiroslav milutinovic predsednik opstine crveni krst banja topilo nis
Општинско Веће усвојило Програм одражавања комуналне инфраструктуре за 2015. годину
Општинско Веће усвојило Програм одражавања комуналне инфраструктуре за 2015. годинуУ понедељак 10. новембра Веће градске општине Црвени Крст донело је Програм одражавања комуналне инфраструктуре јавног земљишта градског и сеоског подручја за 2015. годину и упутило га у скупштинску процедуру.
Општинско Веће усвојило Програм изградње за 2015. годину
Општинско Веће усвојило Програм изградње за 2015. годинуУ понедељак 10. новембра Веће градске општине Црвени Крст донело је Програм уређивања и изградње грађевинског земљишта за 2015. годину и упутило га у скупштинску процедуру.
Отворен терен за мале спортове у Суповцу
Отворен терен за мале спортове у СуповцуСуповац, место надомак Ниша коначно је добило и свој терен за мале спортове. Наиме, огромним ангажовањем самих мештана уз помоћ људи добре воље и градске општине Црвени Крст јуче је у овом селу свечано пуштен у рад терен који ће служити, пре свега, младима али и свима онима жељним спорта и рекреације. Терен је свечано отворио председник општине проф.др Мирослав Милутиновић. Поред многобројних мештана и званица отварању су присуствовали Саша Стојиљковић, начелник Управе за пољопривреду и развој села и Дарко Булатовић директор "Југоистока".
Изградња канализационе мреже у Горњем Комрену
Изградња канализационе мреже у Горњем КомренуВећ десетак дана у Горњем Комрену у току су радови на изградњи канализационе мреже. Радове у дужини од 780 метара заједнички финансирају град Ниш и мештани овог насеља а завршетак се очекује до краја календарске године. Градилиште су данас обишли проф.др Мирослав Милутиновић председник општине Црвени Крст, Дејан Андрејевић директор ЈКП Наисус и Саша Стојиљковић начелник Управе за пољопривреду и развој села Ниша.
Уручена награда најбољој песникињи 2013.
Уручена награда најбољој песникињи 2013.У организацији Нишког културног центра, градске општине Црвени Крст, ОШ "Лела Поповић" и удржења песника "Нишки песнички круг" данас је уприличена свечана додела награде Александри Петровић из Суповца. Ова млада и неафирмисана песникиња, одлуком жирија, проглашена је најбољом на прошлогодишњој смотри младих песника "Песнички Миљковац Љубе Станојевића".

Сервиси
virtualnimaticar
gis
banja topilo
Линкови
Регионална Привредна Комора
ЈКП Медијана
ЈКП Наисус
ЈП Дирекција за изградњу
НКЦ
Наисус инфо
Аеродром Ниш
Гиљотина Прописа
Информатор о раду Општине